Navigation: Bådudlejning i Roskilde fjord og Isefjorden

fjordland

1_stor
2_stor
3_stor

INDRETNING

Vore både er nybyggede moderne motorbåde. De måler 9.50 mtr. i længden og er 2,98 mtr. i brede. Bådene stikker 45 cm. hvilket er meget lidt og muligheden for at komme helt tæt på land er tilstede, blot man ser sig godt for. Motoren er en indenbords model, den yder 30 hk, og kan med lethed komme hele vejen fra Isefjord til Roskilde fjord eller omvendt på en uge. Bådene er velindrettede og med det nyeste udstyr indenfor navigation, ekkolod samt alt sikkerhedsudstyr der kræves.

Båden indeholder: 6 sovepladser, køkken med køleskab, 2 kogeblus, vask, toilet med brus, wc og håndvask, Spiseplads, TV, radio,Det udendørs areal såvel som det indendørs er meget fleksibelt indrettet, den udendørs ”terrasse” har mulighed for at være i fuld sol eller skygge, i ly for regn eller i læ for vind, båden er kort sagt ideel i alt slags vejr. På taget kan man etablere soldæk når overdækningen er over terrassen, medfølgende madrasser og kopholder på taget gør det til dit eget private soldæk!

HVORNÅR OG HVORDAN

Bådudlejning i hele uger foregår i perioden 1. maj til 30. september Ønsker man at leje båd før maj og efter september måned, kan man leje båden efter individuelle behov, tag eksempelvis på fisketur i 3-4 dage med gode venner, eller hvad med familiefrokost på fjorden og privat skipper ombord? Mulighederne er mange. Kontakt os for nærmere aftale.

For at leje og sejle denne bådtype kræves hverken certifikat eller kursus, vi vil dog inden afgang, personligt sørge for en meget grundig instruktion og introduktion af bådene, de gængse søvejsregler og området. Alle vil blive tilbudt en prøvesejllads, hvor vi vil assistere og guide til alle er trygge. Bådene er meget lette at håndtere, så selvom man er nybegynder, vil man hurtigt blive dus med bådens funktioner. Afgang og ankomst foregår i de 2 største byer henholdsvis Roskilde og Holbæk.

Roskilde Fjord og Isefjorden har tilsammen 22 havne, og det er op til jer hvor I vil lægge til natten over, havneafgiften i de respektive havne er med i den samlede lejepris. Bådene er udstyret med dieselmotorer der forbruger 2-4 liter i timen. Lejer betaler for eget forbrug efter endt sejlads. Vi tilbyder udlejning af cykler samt gasgrill, du kan betale dig fra slutrengøring og hvis du har brug for at få transporteret din bil fra start til slutsted kan vi også mod betaling hjælpe dig med det. Læs meget mere under PRISER og FAQ.

Se båden indefra via dette link.
www.balt-yacht.com.pl/wizualizacja/suncamper30/yacht.html

Billeder af bådene