Navigation: Hundested Havn

fjordland

Hundested Havn

Holbæk Ny Havn  ∙ Holbæk Marina ∙ Hørby Havn ∙ Orø Havn ∙ Nordhammer Lystbådehavn ∙ Ejby Havn ∙ Nykøbing Havn ∙ Rørvig Havn ∙ Hundested Havn ∙ Kulhuse Havn Lynæs Havn ∙ Frederiksværk Havn ∙ Frederikssund HavnMarbæk Havn ∙ Kignæs Havn ∙ Skuldelev Havn ∙ Jyllinge Havn ∙ Veddelev Havn ∙ Gershøj Havn ∙ Lyndby Havn ∙ Herslev Havn ∙ Roskilde Havn

Hundested Havn

Hundested er en stor fiskeri, færge og lystbådehavn.

Et autentisk og levende havnemiljø – hvor kultur- og erhvervshavn smelter sammen og giver en helt unik stemning.
Fiskeriet og havnens hus byder på mange oplevelser – Klap en Fisk – hvor børn og voksne oplever og rører levende krabber, rødspætter og andre dyr der bor i vandet.
Havnen er Hundesteds samlingspunkt og kulturhavn med bryghus, glassmedje, oplevelsesplatform, flydescene, turistbureau, færge til Rørvig, forretninger og gallerier.
Her får du store og små oplevelser med masser af maritim stemning og duft af frisk fisk.
Besøg spisestederne eller få musik og fisk i stimer på Sildens Dag.
Hundested Havn er en sjov blanding af gammel og nyt. Her finder man et toptjekket bryggeri, et røgeri og en fiskerestaurant – side om side med et klassisk bådværft, et vodbinderi og en smedje, der er så autentisk, at man kan få sorte fingre ved bare at gå forbi.
Åbne værksteder og aktiviteter langs kajen giver i løbet af året besøgende mange gode oplevelser. Det kan være i ført waders og under kyndig vejledning, at dagens tilgængelige fisk, muslinger, og rejer fanges, som efterfølgende tilberedes og spises.
Havnen byder igen i år på kunsthåndværkermarkedet – Beddingen – som åbner de gamle bådhaller for at vise det bedste af professionelt, dansk kunsthåndværk.
Langs kajen er der åbent i gallerierne, de arbejdende værksteder og hele havnen vil summe af aktivitet og kvalitet

Snyd ikke jer selv for at besøge den Internationale Sandskulptur Festival i Hundested. Oplev en ganske særlig kulturattraktion på den driftige havn, hvor internationale sandskulptører, heriblandt flere verdensmestre, tolker historier fra ”verdens lykkeligste land”. Gå på opdagelse under åben himmel og se skulpturer i særklasse, skabt af gyldne sandkorn. Detaljerne er fascinerende, og skulpturerne er både illustrative, symbolske, humoristiske og abstrakte med individuelle kunstneriske udtryk. Udstillingen er fra den 5. maj – 18. september 2016

Havnens telefonnummer 47 93 72 34    Hjemmeside:  http://www.hundestedhavn.dk